O NAMA

You are here

Comel Beograd je kompanija sa stabilnim rastom, mladim timom i višedecenijskom tradicijom uspešnog rada u oblasti elektroenergetike.

Svoje poslovanje Comel zasniva na proizvodnji i remontu energetskih transformatora, projektovanju, inženjeringu i izvođenju radova kao i servisiranju i prodaji opreme niskog, srednjeg i visokog napona.

Posvećen tim od preko 30 zaposlenih sačinjen od mladog i obrazovanog kadra, poverenje, dugogodišnje investiranje i razvijena materijalna i organizaciona struktura omogućili su da naša kompanija ostvari i zadrži čvrstu poziciju na domaćem i inostranom tržištu.

Značajna prekretnica u poslovanju kompanije je proširivanje delokruga rada na proizvodnju i remont energetskih transformatora do 420kV, što predstavlja nastavak proizvodnog programa fabrike MINEL TRANSFORMATORI Ripanj.

Naša zavisna kompanija COMEL TRANSFORMATORI, trenutno zapošljava više od 100 radnika u proizvodnji. Udružene snage stručnih zaposlenih i materijalnih resursa MINEL TRANSFORMATORA pokazale su se kao pravi put ka oživljavanju proizvodnje i remonata energetskih transformatora u Srbiji.

Smatramo da se temelji našeg dosadašnjeg i budućeg uspeha posebno ogledaju kroz etično i odgovorno ponašanje u celokupnom poslovanju, brigu o širim društvenim ciljevima i negovanje vrednosti i načela kao što su zajedništvo, komunikacija, motivacija, lojalnost i međusobno poštovanje i poverenje.