REFERENCE

You are here

Od osnivanja Comel je usmerio svoje poslovanje ka klijentima u javnom i privatnom sektoru. Po obimu poslovanja sa krajnjim kupcima, posebno se ističe prisustvo Comela u Elektroprivredi Srbije i svim njenim proizvodnim, prenosnim i distributivnim sistemima, kao i u Elektromrežama Srbije.

U privatnom sektoru najznačajni kupci su železara, cementare, valjaonice, šećerane, industrije hrane i ostale industrije. Najznačajniji rezulatati u poslovanju proteklih godina ostvareni su sa Železarom Smederevo kao velikim sistemom sa značajnim potrebama u remontima, modernizaciji i nabavci rezervnih delova.

Najveći broj isporuka, usluga i projekata Comel je kroz svoju dugogodišnju poslovnu aktivnost uspešno realizovao sa sledećim klijentima: 

-Elektroprivreda Srbije:

  • Termoelektrane i kopovi – TE Nikola Tesla, Termoelektrane i kopovi Kostolac, RB Kolubara i Panonske TE-TO
  • Hidroelektrane – HE Đerdap i Drinsko-limske hidroelektrane
  • EPS Distribucija i nekadašnji distributivni centri – Elektrodistribucija Beograd, Elektrosrbija Kraljevo, Elektrovojvodina, Jugoistok Niš,  Centar Kragujevac

-Elektromreža Srbije

-Eksploatacija ruda – Rudarsko-topioničarski basen BOR, Rudnik Kovin

-Železara i valjaonice – Hesteel (ex Železara Smederevo, U.S. Steel)

-Cementare – Lafarge Beočin, Titan Kosjerić

-Ostali – Beogradske elektrane, NIS, Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd, Beogradski vodovod i kanalizacija, Nestle Srbija i mnogi drugi.

Save